U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Dans naar de dood

Dans naar de dood

Dans naar de dood

€ 7,95

Een balletdanser wordt tijdens een voorstelling in de Amsterdamse Stopera gewurgd. De rechercheurs van de Amsterdamse moordbrigade komen in actie.Ze ontdekken al gauw dat er veel verdachten zijn. Want de vermoorde man had veel relaties, zowel met mannen als met vrouwen. Maar er leiden ook sporen naar de drugshandel. Dan wordt er nog iemand vermoord…

 

Geschreven door Wil Simon in de serie Leeskaravaan van uitgeverij NBD/Biblion. Speciaal voor mensen met een leesachterstand, inburgeraars en NT2-cursisten geeft Biblion Uitgeverij de reeks Leeskaravaan uit. Leuke, boeiende boeken in verschillende genres, geschreven in eenvoudige taal.

 

De boeken zijn geschikt voor afatici. Daarnaast is gebleken dat ook dyslectici, laaggeletterden en mensen die Nederlands leren deze boeken in een bepaald stadium van hun ontwikkeling goed kunnen gebruiken.

grootst groter normaal

openingstijden

dinsdag 10.00-17.30 uur
woensdag 10.00-17.30 uur
donderdag 10.00-17.30 uur
vrijdag 10.00-17.30 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur

of kijk in onze webwinkel

Speciale vragen?