U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

LEES-BETER-METER

e22587c8-5e99-4f94-90f5-a6e3d142eb27-leesbetermeter-1-kl.jpg
385cd571-624a-4c06-9034-dc621ba06032-leesbetermeter.jpg
LEES-BETER-METER

LEES-BETER-METER

€ 4,00

leeftijd: vanaf 6

EAN: 23886278

De Lees-beter-meter, ontwikkeld door dyslexiespecialist Terry van de Beek, is een hulpmiddel om evaluatieve feedback na de leesbegeleiding of na het tutorlezen vorm te geven. Door het inkleuren van een stukje van de rails wordt de voortgang in het leesproces visueel ondersteund. Op de achterkant van de meter staan de kenmerken van Vloeiend Lezen. Een duidelijke handleiding staat op de achterzijde van de voorflap.

 

De Lees-beter-meter helpt het kind zijn/haar leesproces te controleren, helpt de intrinsieke motivatie te verhogen en helpt het kind doelgericht naar het volgende stapje in zijn/haar leesproces te gaan.

 

Een Lees-beter-meter van 4 euro bevat 25 uitscheurbare meters, die tevens als boekenlegger te gebruiken zijn.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Dyslexie / Feedback bij lezen

grootst groter normaal