U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Disclaimer

Privacy
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en dragen zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zullen deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. U heeft het recht uw persoonlijke informatie die bij ons werd opgeslagen op te vragen en te wijzigen indien nodig. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Intellectuele eigendom
De gebruiker van deze website erkent uitdrukkelijk dat de verstrekte gegevens zoals teksten en grafische elementen beschermd zijn door intellectuele eigendomsrechten en eigendom zijn en blijven van Leesletters. Gehele of gedeeltelijke weergave, reproductie, aanpassing en gebruik voor commerciĆ«le doeleinden op eender welke wijze van de website van Leesletters is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Het is evenzeer verboden om deze informatie elektronisch te verspreiden of op te slaan met uitzondering van het automatisch opslaan in het 'cache' geheugen van de browser.  

 

Meldingen en aanpassingen
Leesletters behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik deze disclaimer te wijzigen.  

grootst groter normaal