U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Levertijd

Meestal uit voorraad, dus snel in huis

De producten in de webwinkel worden zoveel mogelijk uit voorraad geleverd. Dit betekent dat u uw bestelling binnen enkele werkdagen kunt verwachten. Moeten wij het artikel bestellen, dan kan de levertijd maximaal 7 dagen bedragen. Mocht het zo zijn dat levering binnen die 7 dagen niet mogelijk is, dan nemen we daarover contact met u op via het door u opgegeven mailadres.


Artikel niet leverbaar?

Het kan voorkomen dat u vooruit betaald heeft en een artikel toch niet leverbaar blijkt te zijn. We nemen dan altijd contact met u op om tot een snelle oplossing te komen. Bij het niet, of niet tijdig, kunnen leveren wordt het te veel betaalde bedrag binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.  
What do you want to do ?
New mail

grootst groter normaal