U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Ontstaan van leesLETTERS

Elseline Knuttel (1955), richtte de (web)winkel leesLETTERS op in november 2010. Na een onderwijs- en bibliotheekloopbaan koos zij voor een ander aspect van het boekenvak, namelijk het uitgeven van boeken. Sinds 1995 heeft zij haar eigen uitgeverij, De Inktvis, waarmee ze zich sinds 2000 heeft toegelegd op boeken voor kinderen die moeite hebben met lezen. In 2012 rondde ze haar Masteropleiding (SEN) Dyslexie- en Leesspecialist af, met als onderzoeksonderwerp 'theaterlezen voor zwakke lezers'. Deze opleiding inspireerde haar tot het ontwikkelen van de leesspeciaalzaak leesLETTERS.

 

In de Dordtenaar van 23 maart 2011 staat een interview over de start met de winkel LeesLETTERS.


Op 25 maart 2011 werd de winkel feestelijk geopend, waarbij Karel Eykman het gedicht voorleest dat hij speciaal schreef voor de bundel leesLETTERS.

 

 

De (web)winkel leesLETTERS maakt nu deel uit van Kinderboekwinkel de Giraf; zo ontstaat er een gezamenlijk rijk aanbod aan kinderboeken voor zwakke én goede lezers!


grootst groter normaal