U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Service

Reacties en opmerkingen

Regelmatig krijgen we reacties van klanten die tevreden zijn over de ontvangen producten. We vinden dat prettig, omdat we dan weten dat ons doel geslaagd is, namelijk om materiaal te leveren, waar kinderen en hun begeleiders of ouders en andere boekenliefhebbers (lees)plezier aan beleven.
Heeft u idee├źn om ons assortiment te vergroten, de levering te perfectioneren? Of ontdekt u een fout op onze website? Al uw suggesties en opmerkingen stellen wij op prijs en nemen wij serieus. Neem contact op met info@leesletters.nl voor het doorgeven van uw suggesties en opmerkingen. 

 

Klachten?

Wij proberen zorgvuldig te handelen. Toch kan er iets misgaan. Bij de afhandeling van klachten proberen we zoveel mogelijk in uw belang mee te denken om tot een goede oplossing te komen. Heeft u klachten, van wat voor aard dan ook, geef het door. We stellen het op prijs als u uw klacht goed omschreven per e-mail stuurt. Vermeld daarbij duidelijk uw klantgegevens. Als een pakket beschadigd is tijdens het vervoer is het aan te raden de verpakking te bewaren en eventueel een foto toe te sturen.

grootst groter normaal