U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Aap leest een letter

Aap leest een letter

Aap leest een letter

€ 17,50

9789059247826

Dit is geen gewoon boek met het alfabet, dus zeg niet aa, bee, see, dee, ee tot zet. Doe s zoals een slang die sist en m zoals bij een taart die heel lekker is. Soms horen letters ook bij elkaar. Dan krijg je klanken als eu, oe, ui, ch en ng, echt waar. Lees in dit boek over elke letter een verhaal en ontdek zo alle letters en klanken van onze taal.


Aansluitend op dit boek zijn er meerdere samenleesboekjes (verschijnen naar verwachting in februari in gebonden editie. Dan nemen we ze ook op in de webshop).
Op de site van de auteur Isabelle Gielen staan meerdere audio fragmenten en filmpjes die het boek ondersteunen, onder andere over de uitspraak van de letters. Ook tips, leesspelletjes en doe-blaadjes.

Door Isabelle Gielen & Jan van Lierde van uitgeverij Baeckens.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Boeken over lezen / abc-boeken

grootst groter normaal