U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

DE JACHT OP HET MONSTER

DE JACHT OP HET MONSTER

DE JACHT OP HET MONSTER

€ 15,99

AVI: E4, Clib: Nvt, leeftijd: vanaf 7

9789025767549


'Blitz! De jacht op het monster' is het vierde deel in de serie 'Blitz!' Een monster in de ruimte Ruimtewezen Blitz en zijn vogeltje Priet brengen weer eens een bezoek aan de aarde. Daar ontmoeten ze hun oude vrienden Rob en Moes, die wel eens een keertje mee willen naar bol Nul. Rob bedenkt gauw een plannetje: waarom gaan ze niet bij Blitz op ruimtekamp? Blitz vindt het prima en dus gaan de jongens mee de ruimte in. Maar daar is het niet veilig. Een paars monster valt de bolbewoners lastig. Hoe moeten ze daar nou weer van afkomen?

Deel 4 van Blitz!

Rian Visser schreef het verhaal en Lars Deltrap maakte de illustraties. Een spannend verhaal voor beginnende lezers, met de nodige grappen en ook nog eens een ontroerend einde.

Uitgeverij Gottmer


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Dyslexie / Boeken in dyslexieletter

Makkelijk lezen 7-12 / Blitz

grootst groter normaal