U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

DRAAITAAL 3.0 GROEP 4 (4-DELIG)

DRAAITAAL 3.0 GROEP 4 (4-DELIG)

DRAAITAAL 3.0 GROEP 4 (4-DELIG)

€ 24,50

9789086646456

winkelmandje

DraaiTaal 3.0: DraaiTaal, het populaire woordenschatspel van uitgeverij Schoolsupport.nl, heeft er een zusje bij! De woordkeuze van DraaiTaal 3.0 sluit aan bij de taalmethoden Staal en Taal Actief en de nieuwste citotoetsen (3.0) Woordenschat.

Voor ieder leerjaar heeft DraaiTaal 3.0 een leerdoos met 4 spellen: 2 spellen Draaien en 2 spellen Matchen. De spellen zijn zelfcorrigerend. Leuk als tussendoortje of ter ondersteuning van jouw woordenschatlessen!

DraaiTaal 3.0 voor groep 4 t/m 7 is nu leverbaar. Begin 2021 kun je de spellen voor groep 3 en 8 verwachten.

Hoe werkt het spel Draaien uit DraaiTaal 3.0?

Bij deze spelvorm zoeken je leerlingen het goede woord bij een zin en komen zo tot een oplossingswoord. Deze spellen werken net zoals de eerdere versie van DraaiTaal.

Draaitaal 3.0 - Draaien

Hoe werkt het spel Matchen uit DraaiTaal 3.0?

De spelvorm Matchen is een effectieve werkvorm voor het aanleren van woorden en hun betekenissen. Leerlingen leggen de juiste betekenissen bij woorden.

Draaitaal 3.0 - Matchen

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Om te oefenen / Woordenschat - draaitaal

grootst groter normaal