U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

DYSLEXIE VOOR DUMMIES

DYSLEXIE VOOR DUMMIES

DYSLEXIE VOOR DUMMIES

€ 28,99

9043029726

winkelmandje

In de bekende reeks '... voor Dummies' is er nu ook een deel over dyslexie.

Hoewel het een veel voorkomende leerstoornis of leerbeperking is, wordt dyslexie vaak niet erkend en lastig gevonden. Dyslexie voor Dummies is een zeer toegankelijke gids voor ouders en verzorgers van kinderen met dyslexie en natuurlijk voor iedereen die zelf met dyslexie te maken heeft. Het boek laat zien hoe je dyslexie kunt herkennen en vertelt hoe je er van jonge tot volwassen leeftijd mee kunt omgaan. Bovendien helpt het je om te beslissen wanneer je kind getest moet worden en biedt het handreikingen voor scholen en lesprogramma's die speciaal gericht zijn op dyslexie.

De auteurs
Tracey Wood is gespecialiseerd in de leesvaardigheid van kinderen. Katrina Cochrane verzorgt cursussen voor het omgaan met dyslexie.

Bewerking
Hoewel de serie Amerikaans van origine is, heeft Diederik Wouterlood dit boek uitstekend bewerkt naar de de Nederlandse situatie, o.a. naar de Nederlandse taal en het Nederlandse schoolsysteem.

Uitgeverij Pearson Benelux, 352 blz.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Dyslexie / Over dyslexie - voor ouders

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

dyslexie (8)

grootst groter normaal