U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

HELD VAN HET VELD!

HELD VAN HET VELD!

HELD VAN HET VELD!

€ 10,00

AVI: E3, Clib: Nvt, leeftijd: vanaf 7

9789085925170

winkelmandje

Als er een sterspeler van FC Windhoos, de club van opa Wervelwind, ontvoerd is, breekt er paniek uit. Hoe moet die belangrijke wedstrijd tegen FC Rat dan gewonnen worden?! De familie Stilton gaat op onderzoek uit, maar ze vinden niets. Totdat opa Wervelwind eens goed naar Geronimo kijkt en ontdekt dat hij wel wat weg heeft van de ontvoerde voetballer. Hij maakt een sluw plannetje en hoopt daarmee de zaak op te lossen. Maar daarvoor zal Geronimo het veld op moeten ...

 

Dit boek valt onder de Makkelijk Lezen serie en heeft een leesniveau vergelijkbaar met AVI E3. Makkelijk Lezen boeken zijn erop gericht om kinderen te stimuleren om te lezen. Het zijn echt Stilton boeken, maar dan wel met grotere letters, korte zinnen, extra witregels en zonder moeilijke woorden.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Makkelijk lezen 7-12 / Geronimo Stilton Makkelijk

grootst groter normaal