U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Ik zoek een woord

Ik zoek een woord

Ik zoek een woord

€ 24,99

leeftijd: vanaf 9

9045115387

winkelmandje

Taal is het gereedschap van de dichter. Monique en Hans verzamelden poëzie waarin met letters en woorden wordt gespeeld.

Ik zoek een woord - ill. puntenslijperWat kun je zeggen met taal, en wat juist niet? Monique en Hans hebben de gedichten in deze bloemlezing als een feestelijke slinger aan elkaar geregen. Geheime berichten, boze brieven, lieve woorden, gevleugelde woorden, wartaal, kromtaal, klanktaal, en woorden die zich niet laten vangen. De verrassende illustraties van Deborah van der Schaaf zijn gedichten op zichzelf.

Ik zoek een woord - ill. haas schildpadMet gedichten van Joke van Leeuwen, Willem Wilmink, Tjitske Jansen, Erik van Os, Ted van Lieshout, Drs. P, Johanna Kruit, Gummbah, Vasalis, Sjoerd Kuyper, Edward van de Vendel, K. Schippers, Ivo de Wijs, Jules Deelder, Bette Westera, Martinus Nijhoff, Toon Hermans, Bart Moeyaert, Koos Meinderts en 90 anderen.

 

Met lesideeën voor basis- en voortgezet onderwijs!

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Boeken over lezen / boeken over taal

Poezie / Poezie

Poezie / poezie

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

gedichten (3)

grootst groter normaal