U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

KAPITEIN ONDERBROEK EN DE AANVAL VAN DE

KAPITEIN ONDERBROEK EN DE AANVAL VAN DE

KAPITEIN ONDERBROEK EN DE AANVAL VAN DE

€ 15,00

9789026148712

winkelmandje

Sjors en Harold mogen niet meedoen met de uitvindwedstrijd op school, en besluiten de boel te saboteren. Jammer genoeg worden ze gesnapt, en de directeur sluit hen op in zijn kantoortje. Daar verzinnen Sjors en Harold een nieuwe strip: 'De aanval van de pratende plees'. Ze kopiƫren de strip per ongeluk op een van de uitvindingen voor de wedstrijd: een kopieerapparaat dat van afbeeldingen echte wezens kan maken. Dat is het begin van een nieuw avontuur vol superkracht van Kapitein Onderbroek!
Dit boek bevat veel illustraties, een strip over de aanval van de pratende plees en omsla-no-scopen, waarbij je door een bladzijde te bewegen echte animaties te zien krijgt!
Kapitein Onderbroek en de aanval van de pratende plees is het tweede deel in de grappige graphicnovelserie over Kapitein onderbroek.

Door Dav Pilkey bij uitgeverij De Fontein

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Stripboeken / Kapitein Onderbroek

grootst groter normaal