U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

KRISTALLEN

KRISTALLEN

KRISTALLEN

€ 16,00

9789086647330

In de serie Schatten van de aarde maak je kennis met wat onze aarde aan schatten te bieden heeft. Je komt te weten dat ze diep in de grond zitten, maar ook erbovenop te zien zijn. En als je eenmaal deze serie hebt gelezen, dan snap je dat al die schatten tienduizenden jaren nodig hadden om te ontstaan… Ontdek in dit boek wat kristallen zijn en hoe ze ontstaan. Leer hoe ze zijn opgebouwd en waar ze te vinden zijn. Neem een kijkje als wetenschappers zélf kristallen gaan maken. En lees op welke verrassende manieren mensen kristallen gebruiken voor nuttige én mooie dingen. Wat is de overeenkomst tussen sneeuw en diamanten? Hoe maak je bewegende beelden met kristallen? Wat is kristaltrekken? Waarom zijn kristallen zo belangrijk in de techniek?


Patrick Perish, bij uitgeverij Corona


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Informatieve boeken / Dier en Natuur

grootst groter normaal