U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

LEONARDO DA VINCI

LEONARDO DA VINCI

LEONARDO DA VINCI

€ 19,00

9789463416825

winkelmandje

Weet jij waarom sommige kunstenaars zo bekend zijn geworden? Ze werkten op een manier die nieuw was in hun tijd. In de serie Beroemde kunstenaars maak je kennis met enkele van de bekendste schilders uit de geschiedenis en hun belangrijkste schilderijen. Leonardo da Vinci was een revolutionair, hij was zijn tijd ver vooruit. Hij was de eerste kunstenaar die realistisch tekende en schilderde, zoals het er in het echt uitzag. Hij was ervan overtuigd dat een kunstenaar een hoog opgeleide vakman moest zijn. Leonardo was niet alleen een goede schilder, hij was ook uitvinder, militair ingenieur, kaartenmaker en schrijver ... Zijn schilderijen worden nog steeds bewonderd. In dit boek lees je waarom zijn werk zo bijzonder is. Je leest over zijn leven, hoe hij van stad naar stad verhuisde, hoe hij experimenteerde met nieuwe technieken en hoe hij zijn meest beroemde schilderij maakte: de Mona Lisa.

Door Lain Zaczek bij uitgeverij Corona

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Informatieve boeken / Kunst

grootst groter normaal