U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

MIJN KIND EN DYSLEXIE

MIJN KIND EN DYSLEXIE

MIJN KIND EN DYSLEXIE

€ 18,99

leeftijd: volw

9789048716661

Mijn kind & dyslexie is een handzaam en overzichtelijk boek speciaal voor ouders die te horen hebben gekregen dat hun kind dyslectisch is.
Hoe kun je jouw kind met dyslexie het beste begeleiden? Wat mag je van de school verwachten en wat kun je thuis doen? Hoe kom je aan een dyslexie-verklaring? Bestaan er boeken die kinderen met dyslexie wél leuk vinden om te lezen? Hoe ziet een dyslexie-behandeling er eigenlijk uit en hoe regel je dat allemaal met de zorgverzekering?
In dit boek vind je antwoorden op deze (en nog veel meer!) vragen.
In korte stukjes tekst, met veel foto's, tips, weetjes, cartoons en interviews.

Geschreven door Rietje Krijnen, Uitgave van Zwijsen


Aan te raden voor ouders, maar ook voor scholen of logopedie- of dyslexiepraktijken, om aan ouders uit te lenen, van wie de kinderen zojuist de diagnose 'dyslexie' hebben gekregen.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Dyslexie / Over dyslexie - voor ouders

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

dyslexie (8)

grootst groter normaal