U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Mijn lettervrienden

46235aed-d404-40af-96ea-c3cbbccd1ef9-Lettervrienden_700x500_LR_05.jpg
4f0e4e80-5d40-442e-b5de-cf30d48a2795-Lettervrienden.jpg
Mijn lettervrienden

Mijn lettervrienden

€ 12,50

9789082450903

‘Mijn lettervrienden’ is een typografisch prentenboek waarin grafisch ontwerper en illustrator Annabel Keijzer zowel haar liefde voor letters als de liefde voor haar vrienden toont. Een boek vol letters, dat is niet zo vreemd. Maar kun je met letters ook vrienden worden?

Dit is een boek vol lettervrienden. Avontuurlijk, schaamteloos, gedreven, virtuoos, strijdlustig, harmonieus. De vijftien vrienden in Mijn lettervrienden hebben allemaal een eigenschap om van te houden.

Annabel: “Als je de regels loslaat kun je met letters best een verhaal vertellen zonder tekst. Je kunt er zelfs vrienden mee worden. De kleuren zijn extra intens; het boek is gedrukt in maar liefst 6 Pantone kleuren.’

Uitnodigend boek voor kinderen vanaf 4 jaar die de geletterde wereld om zich heen ontdekken, maar ook een prachtig boek voor volwassenen die van letters en van mooie vormgeving houden!

In dit fillmpje vertelt Annabel over haar Lettervrienden.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Boeken over lezen / abc-boeken

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

alfabet (3)

grootst groter normaal