U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Miss Eenhoorn

Miss Eenhoorn

Miss Eenhoorn

€ 13,99

leeftijd: vanaf 7

Onweerstaanbaar verhaal over een talentenjacht én eenhoorns

Ayla doet mee aan de voorronde van de grote Miss-Eenhoorn-verkiezing, maar de jury vindt haar niet geschikt. Omdat ze een zebra is, en geen paard… En ze is niet de enige die uitgesloten wordt. Juultje mag niet meedoen omdat ze maar een pony is, Tinker en Swing omdat ze jongens zijn. En zeepaardje Miep is volgens de jury véél te klein.
Samen bedenken de afgewezen deelnemers een plan. Want iedereen moet een eerlijke kans krijgen om Miss Eenhoorn te worden! Zou het lukken?

Een grappig en wensvervullend verhaal voor meisjes die van roze houden, terwijl het niet mierzoet wordt! Ruime bladspiegel, heel veel kleurrijke illustraties.

Edward van de Vendel, met illustraties van Floor de Goede, in de serie Tijgerlezen van Querido.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorieën:

Makkelijk lezen 7-12 / Makkelijk Lezen Tip 25

Makkelijk lezen 7-12 / Tijgerlezen

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

Tijgerlezen (26)

grootst groter normaal