U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom op de site van LeesLETTERS, de (web)winkel met alles over (leren) lezen.

LeesLETTERS is voor leerkrachten, ouders, leesspecialisten, lees-coördinatoren, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, remedial teachers, taalvrijwilligers, docenten alfabetisering, alfabetiseringscursisten en boekenliefhebbers.

facebook twitter linkedin

Spellingchecker

Spellingchecker

Spellingchecker

€ 27,45

leeftijd: vanaf 9

De Spellingchecker stelt leerlingen in staat om actief kennis en ervaring op te doen met het toepassen van de spelling in hun eigen teksten. Het boekje werkt even eenvoudig als doeltreffend: net zoals je een woord waarvan je de betekenis niet kent opzoekt in het woordenboek kunnen de kinderen nu de juiste spellingafspraak opzoeken door stap voor stap de spellingregels in de Spellingchecker te volgen.

Ze leren stil te staan bij de spellingsmoeilijkheid van een woord en worden gewezen op de spellingstrategie die ze moeten hanteren om het betreffende woord goed te schrijven. Het stappenplan in het boekje leidt het kind naar de juiste spellingstrategie.

Resultaat is dat het spellingbewustzijn van de kinderen toeneemt waardoor zij de aangeleerde ‘afspraken’ ook in vrije teksten gaan toepassen. Dit is het moment dat je kunt spreken van spellingvaardigheid!

Het mapje is zowel in de onderbouw te gebruiken als basis om de spellingregels mee aan te leren, als in de midden- en bovenbouw als naslagwerk.

Een handleiding voor de leerkracht is inbegrepen en wordt los meegeleverd.

 

Geschikt voor op school, de dyslexie-, logopedie- of RT-praktijk, maar zeker ook voor thuis, om extra te oefenen!

 

Kijk hier voor enkele voorbeeldpagina's.
Kijk hier voor een bespreking, waarin ook allerlei gebruiksmogelijkheden zijn aangegeven.

 

Auteur: Nicole Neels

Uitgegeven door Eduforce


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Om te oefenen / spelling

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

werkwoordspelling (7)
spelling (10)

grootst groter normaal