U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

TESS EN STEIN PIMPEN HET PLEIN

6f41930c-16a5-492f-98f5-821b1b1ed7ee-tess en stijn a.jpg
91b6e2e7-4498-4a76-a4a0-a8cf0b025fdb-powerpoint.jpg
551580f6-0aee-4647-83ee-f8f1ab488280-luistercd.jpg
TESS EN STEIN PIMPEN HET PLEIN

TESS EN STEIN PIMPEN HET PLEIN

€ 19,95

AVI: M6, Clib: Nvt, leeftijd: vanaf 8

23886292

winkelmandje

In dit leesboekje leert Stijn uit groep 4 wat het voor hem betekent om dyslexie te hebben. Hij leert zijn sterke en zwakke kanten beter kennen naar aanleiding van een wedstrijd die conciĆ«rge Bram voor de school heeft uitgeschreven. Samen met Tess uit groep 8 heeft Stijn een superidee en natuurlijk lukt het uiteindelijk om dit idee uit te voeren! Kinderen met dyslexie kunnen zich identificeren met Stijn en zo meer inzicht krijgen in hun eigen situatie. Berdie Bartels schrijft het verhaal op een grappige toegankelijke wijze op AVI-niveau M6 beheersing.


Het leesboekje is geschikt voor leerlingen met dyslexie vanaf groep 4. Voor wie het leesniveau nog te pittig is, is er een door Dedicon ingesproken luister-cd toegvoegd. Bij het leesboekje met luister-cd hoort een cd met een PowerPoint, waarmee kinderen met hulp van een volwassene een presentatie kunnen samenstellen. De PowerPoint begint met waar Stijn allemaal tegenaan loopt en kan verder door het kind, afgestemd op de eigen situatie, zelf verder worden aangevuld.


Met luistercd en basis voor een powerpointpresentatie.     


Het leesboekje is een belangrijk onderdeel van de Dyslexie-Express.
Uitgave van Dyadon
Tekst: Berdie Bartels
Beeld: Inge Nouws

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Dyslexie / Over dyslexie - voor kinderen

grootst groter normaal