U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

Toen het oorlog was

Toen het oorlog was

Toen het oorlog was

€ 25,99

leeftijd: vanaf 10

9789025771447

winkelmandje

'Toen het oorlog was' is een informatief boek voor kinderen uit de bovenbouw die meer willen weten over de Tweede Wereldoorlog, met speciale aandacht voor Nederland. In 2020 herdenken we het beƫindigen van de Tweede Wereldoorlog, alweer 75 jaar geleden. Toen het oorlog was, 1939-1945 is een verzorgd overzichtswerk voor kinderen die meer willen weten over de Tweede Wereldoorlog. Het informatieve boek heeft oog voor het internationale verloop van de oorlog, maar vooral ook voor de situatie in Nederland. Een prachtige uitgave vol historische fotografie en fullcolour-illustraties.

Auteurs Annemiek de Groot, Roos Jans, Juul Lelieveld en Liesbeth Rosendaal van tekstbureau Patsboem! Educatief benaderen het onderwerp op toegankelijke wijze. Illustrator Irene Goede maakte de sfeervolle illustraties, ook staan er veel historische foto's in het boek.

Het boek nodigt uit om te bladeren en snuffelen en maakt vervolgens nieuwsgierig om de teksten te lezen.
Goede verhouding beeld en tekst.
Uitgeverij Gottmer

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Informatieve boeken / Geschiedenis

grootst groter normaal