U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

VINCENT VAN GOGH

VINCENT VAN GOGH

VINCENT VAN GOGH

€ 19,00

9789463416801

winkelmandje

Weet jij waarom sommige kunstenaars zo bekend zijn geworden? Ze werkten op een manier die nieuw was in hun tijd. In de serie Beroemde kunstenaars maak je kennis met enkele van de bekendste schilders uit de geschiedenis en hun belangrijkste schilderijen. Vincent van Gogh was een heel bijzondere man. Hij was goed in talen, werkte als leraar en ook een tijdje als predikant. Toen hij 27 jaar was, besloot hij om kunstenaar te worden. Hij leerde zichzelf schilderen en ontwikkelde zijn eigen, unieke stijl. Later leed hij aan een psychische aandoening en bracht hij veel tijd in het ziekenhuis door. Tijdens zijn leven lukte het hem niet om zijn werk te verkopen, maar tegenwoordig is hij wereldberoemd. Zijn schilderijen worden voor miljoenen verkocht. In dit boek ontdek je wat Vincents schilderijen zo bijzonder maakt. Je leest ook over zijn broer Theo die hem altijd steunde, zijn liefde voor zonnebloemen - en waarom hij een stuk van zijn oor afsneed.

Door Lain Zaczek bij uitgeverij Corona

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Informatieve boeken / Kunst

grootst groter normaal