U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

WADDENGOUD

WADDENGOUD

WADDENGOUD

€ 12,95

leeftijd: vanaf 8

EAN: 9075689802

winkelmandje

De ouders van Guusje hebben een vakantiehuisje op Texel. Daar gaat Guusje vaak heen met haar vader en moeder en zusjes Isabel en Pippa.
Daar beleven ze spannende en grappige avonturen met vriendin Lien die komt logeren, met een visser, een strandjutter en een oude Texelaar die over de geschiedenis van het eiland vertelt.

Kijk hier om een indruk van het boek te krijgen.

 

'Waddengoud' is een theaterleesboek. Je kunt lezen met een vriendje, vriendinnetje, klasgenoot, vader, moeder, opa, oma, eigenlijk met wie je maar wilt. Verdeel onderling de verschillende rollen. Een interactief boek, met een stukje Nederlandse geschiedenis en leuke weetjes over Texel. Maar vooral ook een vrolijk lees-, blader en doeboek!


 Kijk hier voor informatie over de gelijknamige app, een uitnodigende manier om interactief te oefenen.

 

Het boek is geschreven door Alieke Bruins. Haar 9-jarige dochter Samme Reijnders maakte de illustraties en Monique Hegeman verzorgde de vormgeving.

Dit artikel is geplaatst in de volgende categorie:

Theaterlezen / Theaterlezen overig

Dit artikel is te vinden in de webwinkel onder:

toneellezen (25)
theaterlezen (41)

grootst groter normaal