U wordt afgemeld door de webserver over  seconden wegens inactiviteit. Aanpassingen worden niet opgeslagen. Klik hier om aangemeld te blijven.

Welkom bij de (web)winkel LeesLETTERS, speciaal voor kinderen die lezen lastig vinden.

Naast makkelijk te lezen boeken en theaterleesboeken selecteren we uit het totale aanbod aantrekkelijke, rijke en toegankelijke kinderboeken: voor elke (zwakke) lezer wat wils.
Voor leerkrachten, ouders, leesconsulenten, ib-ers, dyslexiespecialisten, logopedisten, RT'ers én kinderen.

facebook

ENGELS TAALKWARTET JUNIOR

ENGELS TAALKWARTET JUNIOR

ENGELS TAALKWARTET JUNIOR

€ 1,00

leeftijd: vanaf 7

9789491263361

Hoe zeg je dat je een ijsje wilt? Hoe vraag je de weg? Hoe zeg je dat je voet pijn doet?

Met dit leuke kwartetspel leer je op een speelse manier hoe je je in het Engels kunt redden in veelvoorkomende situaties.

Het spel bevat 20 kwartetten over onderwerpen die ook kinderen aanspreken. Een kwartet is een set van vier kaarten van dezelfde categorie. Een categorie is bijvoorbeeld thuis, dieren, familie, kleding, hobby’s, school, gevoelens en zo zijn er nog veel meer. Het doel is zoveel mogelijk kwartetten te verzamelen. Spelers vragen aan medespelers een kaart van een kwartet (categorie) waarvan ze zelf al één of meer kaarten hebben. Je kunt het spel spelen op het trefwoord in de zin. Dan vraag je dus alleen ‘Mag ik van jou van de categorie food de kaart egg?’
Wil je het iets moeilijker maken, dan vraag je naar de hele zin die op het kaartje staat. ‘Mag ik van jou uit de categorie food I don’t like fried egg?’
Om het trefwoord of de zin goed uit te spreken staan er uitspraakaanwijzingen onder. Als je medespeler de kaart heeft, moet hij die aan je geven. Je krijgt dan het kaartje waar ook de Nederlandse vertaling op staat.


82 kaarten met voorbeeldzinnen en vertaling, inclusief spelregels en spelvarianten.
Voor 2 – 6 spelers of teams, of om zelfstandig mee te oefenen.


Artikel tijdelijk niet op voorraad. Laat uw naam en e-mailadres achter om vrijblijvend op de hoogte gehouden te worden wanneer dit artikel weer op de voorraad is.
grootst groter normaal